Vanaf 2017 was het zoeken in het ISO-project naar de perfecte samenwerking. Inmiddels is er een goede synergie tussen 13 bedrijven. We werken samen aan verbetering van de organisatie. Omdat de bedrijven ook elkaar kunnen helpen, ontstond vorig jaar het idee voor een MDMX partner project. Op de landelijke dag was het zover en werden de koppels bekend!

Veilig en vertrouwd

Date & match

Na vandaag onderhouden de coördinatoren het contact. Ze gaan bij elkaar op werkbezoek, stellen elkaar scherpe vragen, geven tips die je misschien in een groep minder snel deelt.

Eerste opdracht
De deelnemers kregen een boek als cadeautje voor hun inzet voor het bedrijf, en daarmee de eerste opdracht. De koppels gaan hetzelfde boek lezen. Zij sparren met elkaar welk inzicht het geeft. Wat kan toegepast worden in de praktijk van je eigen organisatie?

Leuk om te weten: hetzelfde boek hebben we ook cadeau gedaan aan de directies, met de vraag om mee te denken. Welke tip geeft dit boek als je kijkt naar de grote uitdaging voor het bedrijf komend jaar, waarbij de veerkracht van binnenuit nodig is?

Hoe lang het project loopt is nog niet zeker, mogelijk tot eind 2023. De deelnemers hebben zelf invloed op het project: wat kunnen we leren van elkaar, hoe kunnen we nog beter samenwerken?


Online sessie: 
dinsdag 7 maart (11:00-12:15 uur)

GVO drukkers & vormgevers  
❤️️
Verloop drukkerij


Drukkerij Tielen
❤️️
Drukkerij Thijsen


AMV l Buijten & Schipperheijn
❤️️
Flevodruk Harlingen


Ctrl-P
❤️️
Drukkerij Van den Bosch & Fikkert


Tromp print & packaging
❤️️
Deltabach
❤️️
Drukkerij te Sligte


Impress
❤️️
Opmeer l De Bink